Korte vakantie of weekend in Maastricht

Bed & Breakfast Het Bovenhuis ligt in Bunde, vlakbij het station, op slechts 5 (trein)minuten van het Vrijthof in het centrum van Maastricht. Onze B&B heeft 4 kamers met in totaal 9 slaapplaatsen. Een perfecte uitvalsbasis om Maastricht en Zuid-Limburg te ontdekken.

Je bent van harte welkom,
Monique en Gustaaf

Ineke & InekeBedandbreakfast
"Heerlijk verblijf in een knusse, schone kamer. Gastvrij en vol positieve energie, zeker een aanrader! Maastricht is met de trein echt op steenworp afstand. Het was fantastisch!"

Complete appartement huren?

Natuurlijk is het mogelijk om het hele Bovenhuis te huren. Een compleet vakantie appartement met 7 kamers, bijvoorbeeld voor een weekend of weekje Zuid-Limburg met familie of vrienden.

Mergelkamer

2-persoonskamer op 1e verdieping met wastafel en gemeenschappelijke badkamer.

Geulkamer

2/3-persoonskamer op 1e verdieping met wastafel en gemeenschappelijke badkamer.

Mintkamer

2-persoonskamer op 2e verdieping met wastafel en gemeenschappelijke badkamer.

Terracottakamer

2-persoonskamer op 2e verdieping met wastafel en gemeenschappelijke badkamer.

Binnen 5 minuten in het centrum van Maastricht

Het station is 10 minuten lopen, ieder half uur rijdt er een trein richting centrum Maastricht. Mede hierdoor is B&B Het Bovenhuis bij uitstek geschikt voor overnachting tijdens een weekend Maastricht of Zuid-Limburg.

Onze B&B ligt op korte afstand van de tuinen van Vaeshartelt, de bekende Thermae 2000 en Château St. Gerlach. Voor een van de grootste outlets rijdt u in 10 minuten naar Maasmechelen en 30 minuten van Roermond of u rijdt in 30 minuten naar Spa in de Belgische Ardennen.

TOP