Kamers in Het Bovenhuis

  logo
entree
                   
 
 

Er zijn 4 tweepersoons slaapkamers beschikbaar, waarvan één slaapkamer nog over een derde bed beschikt. Drie slaapkamers hebben een eigen wastafel met warm en koud stromend water. Er is een gemeenschappelijke badkamer met douche, WC en een ruime wastafel voor algemeen gebruik.

 
 

Mergelkamer

Deze slaapkamer op het oosten is voorzien van twee eenpersoons bedden, een hang- en legkast, een eigen wastafel (warm en koud water) en een TV-aansluiting. U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke badkamer. U beschikt in deze badkamer over een douche en een WC.

Meer foto's
Mergel kamer  
                   
 

Geulkamer

Deze zeer zonnige slaapkamer is op het zuiden gelegen en is voorzien van twee eenpersoons bedden, een hang- en legkast, een eigen wastafel (warm en koud water) en een TV-aansluiting. Daarnaast is er nog een zithoek met een uitgebreide bedbank en een boekenkast. U kunt hier genieten van het uitzicht. Verder kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke badkamer. U beschikt in deze badkamer over douche en een WC.

Meer foto's
Geulkamer  
                   
 

Mintkamer

Deze slaapkamer op het oosten is voorzien van een tweepersoons bed, bureau en een legkast. Verder beschikt u over een radio en CD-speler en een TV-aansluiting. U kunt gebruik maken van de badkamer, die zich op dezelfde verdieping bevindt. Ook beschikt u in deze badkamer over een douche, een WC en een ruime wastafel.

Meer foto's
Mintkamer  
                   
 

Terracottakamer

Een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en een eigen wastafel met warm- en koudstromend water. Daarnaast kunt u gebruik maken van de aangrenzende badkamer met douche en WC.

Meer foto's
Terracottakamer  
                   
  Foto's van het appartement Meer foto's van de kamers